PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Denzel Dumfries staat voor rake transferklapper’

Chelsea wil serieus werk gaan maken van Denzel Dumfries. Hier maakt het medium La Gazetta dello Sport melding van.

De Londenaren azen al langer op de komst van Dumfries, maar afgelopen zomer kwam het niet van een overgang. Chelsea zou nu op zoek zijn naar mogelijkheden om de rechtsback van het Nederlands elftal alsnog over te nemen. In eerste instantie zou de Engelse grootmacht hem de volgende zomerse transferperiode willen overnemen, maar wellicht dat de oud-PSV’er in januari de transfer al maakt.

Chelsea zou Dumfries willen betrekken in de deal van Romelu Lukaku. De Belgische spits staat onder contract bij de Londenaren, maar speelt momenteel op huurbasis voor Internazionale. Chelsea zou naar verluidt akkoord gaan met een langere verhuur voor een gepast bedrag en op die manier zouden de Engelsen de vraagprijs voor Dumfries willen drukken.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.