PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Anwar El Ghazi denkt aan een switch

PSV-aanvaller Anwar El Ghazi heeft erkend te denken aan switch naar het Marokkaanse elftal. Aan een rentree bij Oranje is hij momenteel totaal niet bezig.

El Ghazi keerde deze zomer als PSV’er terug in Nederland. “Ik wil weer voetballen en ben totaal niet bezig met het nationale team”, laat hij weten aan ESPN. “Laten we eerlijk zijn: ik heb zo lang niet gespeeld, ik ben totaal uit beeld. Het zegt genoeg dat ik na die tachtig minuten tegen RKC (1-0 zege) vier of vijf dagen spierpijn heb gehad.”

In het verleden zei El Ghazi, die twee interlands voor Nederland uitkwam, dat hij ‘echt niet’ voor Marokko gaat spelen. Dat is echter veranderd. “Er zijn gesprekken geweest met Marokko”, bevestigt de 27-jarige aanvaller. “Mijn ouders hebben ook heel veel gesprekken met mij gevoerd. Zij zouden het geweldig vinden als ik voor Marokko ga spelen.”

“Ik ben volwassener en ouder geworden en dan ga je beseffen: is er wel een mogelijkheid om voor Oranje te spelen? Misschien ben ik niet goed genoeg, misschien kan ik voor Marokko kiezen. Die keuze ligt open. Ik zeg nu niet dat ik voor Marokko of Nederland kies. Het is iets waar ik over nadenk, honderd procent. Mijn gevoelens zijn veranderd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.