PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Liverpool wil uitpakken en aast op PSV-sterkhouder’

Liverpool-manager Jurgen Klopp is overtuigt van de kwaliteiten van PSV-middenvelder Ibarhim Sangare. Tot een bod kwam het nog niet, maar Calciomercato meldt dat Liverpool deze winter wil toeslaan bij PSV en de middenvelder wil overnemen.

Liverpool is echter niet de enige geïnteresseerde partij. Ook AC Milan en West Ham United zouden gecharmeerd zijn van de middenvelder. Chelsea wordt door het medium niet genoemd, maar zou ook een serieuze gegadigde zijn. De Londenaren meldden zich immers op de slotdag van de transfermarkt voor de Ivoriaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.