PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vier clubs uit de Eredivisie zijn beter dan PSV’

Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos is kritisch over het spel van PSV. Hij zag de Eindhovenaren afgelopen weekend falen op bezoek bij FC Twente en noemt ze de vijfde club van Nederland.

Tegenover het Eindhovens Dagblad vertelt De Mos dat PSV zowel met als zonder bal echt dramatisch was tegen Twente. Volgens De Mos is het alweer de tweede grote teleurstelling voor de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooy na de zeperd tegen Rangers FC. De Mos vindt dat de echte balans pas na de wedstrijden tegen Arsenal en Feyenoord kan worden opgemaakt. “Met alle respect, donderdag wordt er met 5-1 gewonnen van Bodø/Glimt en dan loopt iedereen de polonaise achter PSV aan.”

De Mos vindt dat het spel van PSV ver ondermaats is. “Ze spelen naar mijn idee het minste voetbal van de eerste vijf. Twente, AZ spelen beter, Feyenoord en Ajax ook. Ik maak me zorgen.” Volgens De Mos moet er ook kritisch worden gekeken naar het aankoopbeleid van de Eindhovenaren. “PSV heeft van de daken geschreeuwd dat er geweldig is ingekocht. Als Ki-Jana Hoever dan weer met Jong PSV tegen TOP Oss moet spelen… Dat is niet goed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.