PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat Ajax niet blijven bijbenen’

Willem van Hanegem denkt dat de titelstrijd dit seizoen niet spannend zal zijn. Hij denkt dat Ajax de meeste kwaliteit heeft en is kritisch op PSV.

‘Het is nog vroeg in het seizoen, maar ik ben bang dat het geen spannende titelrace zal gaan worden’, schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. ‘De mensen buitelen nu over elkaar heen om te zeggen dat PSV zo slecht is, maar wie dit verlies bij FC Twente (2-1) niet zag aankomen had oogkleppen op. Te weinig voetbal, verdedigers als Obispo en Ramalho van een zeer matig niveau en een paar opgehemelde spelers die dat niet wekelijks kunnen waarmaken. Nee, dit PSV zal Ajax niet kunnen bijbenen’, luidt het oordeel.

Dat verwacht Van Hanegem ook niet van ‘zijn’ Feyenoord. ‘Winnen van Go Ahead Eagles, dat is niks bijzonders. Daar hoef je jezelf niet voor op de borst te kloppen. Begin tegen elke willekeurige andere club zo zwak als in zaterdagavond in Deventer en je bent geheid punten kwijt.’

Het clubicoon van de Rotterdammers vindt het nog wat te vroeg voor de loftuitingen aan het adres van Sebastian Szymanski. ‘Hij maakte een prachtig doelpunt, leverde een assist, maar ik vond al die schouderklopjes overdreven. Ik vind die gozer een leuke speler, maar dat wil niet zeggen dat alles wat hij laat zien meteen zo goed is. Donderdag in Rome, dán ga ik er voor zitten, daar kunnen we zien hoe ver Feyenoord en Szymanski echt zijn.’

2 thoughts on “‘PSV gaat Ajax niet blijven bijbenen’

  1. Natuurlijk heeft W van Hanegem gelijk. Labbekakkerig voor beide teams zowel P S V als Feyenoord, Ik baal ervan om steeds maar te blijven hopen. Er helpt maar 1 ding, salaris inleveren! Zowel in Eindhoven als Rotterdam, al lul je nog zo lang over Anthonie.

  2. Terug naar de tekentafel als je begrijpt wat ik bedoel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.