PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord verslaat deze zomer zowel Ajax als PSV’

Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos vindt dat Feyenoord deze zomer de beste transferslagen heeft gemaakt. Dit laat hij weten in de podcast Twee Viertje.

Hij richt zich allereerst op het Philips Stadion van PSV: “Die keeper (Walter Benítez, red.) heeft vooralsnog alleen maar geld gekost en Ki-Jana Hoever speelt niet. En Guus Til zit op de bank, dus PSV is het zeker niet.” Dan de Johan Cruijff ArenA van Ajax: “We moeten afwachten wat die jongens gaan doen, zoals Francisco Conceição, die Florian Grillitsch die er nu bij gekomen is, Jorge Sánchez, die rechtsback. Calvin Bassey, hoe gaat hij het doen in de topwedstrijden? Dat is ook een vraagteken…”

Het antwoord op de in de intro van dit artikel gestelde vraag is daarom: “Mijn gevoel zegt dat Feyenoord, als de nieuwe spelers dadelijk wedstrijden gespeeld hebben, na één of twee jaar het meeste geld op gaat halen. Richting Spanje, richting Engeland, richting Italië.” De Mos stelt al onder de indruk te zijn geraakt van Sebastián Szymanski en Dávid Hancko: “En dan hebben ze nog een Braziliaan (Igor Paixão. red.) gehaald en een Argentijn (Ezequiel Bullaude, red.). Dus ik denk dat Feyenoord toch weer heel goed ingekocht heeft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.