PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Louis van Gaal verrast sterk met voorselectie van Oranje

Louis van Gaal heeft de voorselectie bekendgemaakt van het Nederlands elftal. Brian Brobbey, Kenneth Taylor, Andries Noppert, Pascal Struijk en Joey Veerman zijn daarin opgenomen. Voor hen is het de eerste keer.

Na de chaotische transferperiode gaat de blik weer op de aankomende interlandperiode. Het Nederlands elftal speelt op 22 september in Warschau tegen Polen en drie dagen later in Amsterdam tegen België. Van Gaal heeft in totaal 32 spelers opgenomen in de voorselectie voor de UEFA Nations League-duels met Polen en België. Op vrijdag 16 september maakt Van Gaal zijn definitieve selectie bekend.

Kijk hieronder naar alle namen…..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.