PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

DEFINITIEF: Carlos Vinícius per direct weg bij PSV

Carlos Vinícius is weg bij PSV. De spits is teruggekeerd naar Benfica dat hem direct weer heeft doorverkocht aan het Engelse Fulham. Ze vangen vijf miljoen euro voor hem.

PSV huurde Vinícius voor twee seizoenen van Benfica, maar in Eindhoven kwam hij niet bepaald uit de verf. Het huurcontract is ontbonden en Vinícius mag zijn geluk nu beproeven in de Premier League. Fulham betaalt ongeveer vijf miljoen euro om hem van Benfica te kopen.

“Ik ben blij om terug te zijn in de Premier League”, vertelt Vinícius via de officiële kanalen van Fulham. De spits was al actief voor Tottenham Hotspur. “Fulham is een grote club met goede mensen, dus ik ben hier erg blij. Ik heb nu meer ervaring en denk dat ik de club kan helpen.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.