PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV stelt vraagprijs voor Cody Gakpo flink naar beneden’

PSV is voornemens om Cody Gakpo vandaag toch nog te laten vertrekken. Ze hebben dan ook het prijskaartje voor hem flink verlaagd.

Southampton en Leeds United zijn nog in de race voor Gakpo, die een contract tot medio 2026 heeft in het Philips Stadion. PSV zette aanvankelijk in op een transfersom van minimaal vijftig miljoen euro, maar dat blijkt niet haalbaar. Daarom nemen de Eindhovenaren nu genoegen met een bedrag van minstens veertig miljoen. De Premier League-clubs boden naar verluidt al zo’n 35 miljoen.

De raad van commissarissen en de directie hebben besloten dat PSV nog één speler moet verkopen om de financiële situatie voor dit seizoen en komend seizoen compleet veilig te stellen, schrijft het ED. Daarbij is de keuze dus gevallen op Gakpo, die al de hele zomer aast op een transfer. Chelsea meldde zich op het laatste moment nog voor Sangaré, maar met de Ivoriaan werd na zijn contractverlenging al afgesproken dat hij nog een jaar zou blijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.