PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Gakpo besluit te blijven, PSV loopt 45 miljoen mis’

Cody Gakpo heeft besloten om het seizoen af te maken bij PSV. Leeds United wilde maar liefst 45 miljoen euro voor hem neertellen, maar voor de speler zelf klopte het totaalplaatje niet.

Hier maakt Voetbal International melding van. Eerder vanochtend werd bekend dat Gakpo heeft afgezien van een overgang naar de Premier League. Het was de bedoeling dat de 23-jarige aanvaller naar Engeland zou vliegen om een transfer af te ronden, maar Elland Road wordt niet zijn nieuwe thuis. Naast Leeds werden de afgelopen tijd ook onder meer Manchester United, Arsenal, Everton en Nottingham Forest in verband gebracht met Gakpo.

Het Eindhovens Dagblad schreef in de nacht van woensdag op donderdag dat ‘in samenspraak met de raad van commissarissen en directie’ is besloten dat er nog één speler verkocht moet worden om de financiële situatie voor dit seizoen en komend seizoen helemaal veilig te stellen. De kans dat PSV nog daadwerkelijk een speler gaat verkopen lijkt klein nu Gakpo blijft.

De Eindhovenaren hebben Chelsea namelijk woensdag een ‘nee’ verkocht. De Londense club wilde Ibrahim Sangaré voor 40 tot 45 miljoen euro overnemen van PSV. Sangaré ligt nog tot de zomer van 2027 vast in het Philips Stadion. Hij zette vorige maand zijn handtekening onder een nieuw contract.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.