PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Chelsea legt bod van 45 miljoen neer voor Ibrahim Sangaré’

Chelsea heeft zich op de valreep van de transferdeadline nog even gemeld voor Edson Alvarez en Ibarhim Sangaré. Ajax zou een bod hebben gehad van 50 miljoen euro terwijl PSV er één kreeg van rond de 45 miljoen euro.

Met dat verrassende nieuws kwam het Eindhovens Dagblad woensdagavond, iets meer dan twee uur voor de Nederlandse deadline. Kort daarvoor meldde De Telegraaf al dat Ajax een laat bod van Chelsea had ontvangen voor Álvarez, maar Sangaré zal dus als alternatief worden gezien. Beide spelers zouden de stap wel zien zitten.

Eerder deze window verlengde Sangaré zijn verbintenis bij PSV juist, waarmee de kans op een langer verblijf erg groot leek. Zo verdween ook de gelimiteerde afkoopsom van 37 miljoen euro uit zijn contract. Chelsea wil dat bedrag echter overtreffen en denkt dus aan een bedrag tussen de 40 en 45 miljoen euro.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.