PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Carlos Vinícius zet in op vertrek naar de Premier League’

Het ziet ernaar uit dat PSV de Braziliaanse huurspits Carlos Vinícius  gaat verliezen. Hij wil namelijk zijn contract verscheuren om te kunnen tekenen bij het Engelse Fulham.

Vinícius komt bij PSV niet in aanmerking voor speelminuten en in de afgelopen dagen hing een transfer al in de lucht. Clubs als Fenerbahçe werden ook genoemd, maar Vinícius gaat naar de Premier League. Dat meldt het Portugese Record.

Volgens de krant ontvangt Benfica minimaal vijf miljoen euro voor de spits. Dat bedrag kan nog oplopen tot elf miljoen. Benfica behoudt ook de helft van de transferrechten van Vinícius. Of PSV nog iets overhoudt aan de deal, wordt niet duidelijk.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.