PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Nieuwe dreun lonkt voor Ihattaren bij Ajax’

Ajax zal Mohamed Ihattaren waarschijnlijk niet inschrijven voor de Champions League. Dit maakte trainer Alfred Schreuder gisteren bekend in het programma Rondo op Ziggo.

Ajax huurde Ihattaren in januari voor een jaar van Juventus, met een optie tot koop. Dit seizoen had hij zijn stempel moeten drukken, maar gedurende de voorbereiding verdween hij plotseling uit beeld. Later bleek er sprake van intimidatie en bedreiging vanuit het criminele milieu.

Ihattaren meldde zich daarna wel weer bij Ajax, maar Schreuder rekent ‘voorlopig’ niet meer op Ihattaren. “Er is eigenlijk niet zoveel nieuws te melden. Het verhaal is bekend. Het ligt bij Mo en bij Ajax. Deze week is er volgens mij weer een gesprek. Of hij wordt in geschreven voor de Champions League? Dat denk ik niet, nee.”

Het is niet bekend of en wanneer Ihattaren weer terugkeert in de A-selectie. Schreuder benadrukt dat de speler voor deze kwestie erg gretig oogde. “Hij deed het super die weken. Als liefhebbers zijn we allemaal teleurgesteld, hijzelf ook”, aldus de Ajax-trainer in Rondo.

Voor Ihattaren begint de tijd te dringen. Ajax moet eind dit jaar bepalen of het de koopoptie wil lichten, maar door het WK komt Ajax 1 maar tot half november in actie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.