PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Aston Villa bereiken akkoord over Anwar El Ghazi’

PSV heeft een akkoord bereikt met het Engelse Aston Villa over Anwar El Ghazi. De Eindhovenaren betalen 2,5 miljoen euro voor hem dat met bonussen kan oplopen tot drie miljoen euro. Hier maakt De Telegraaf melding van.

De voormalig Ajacied zal voor meerdere jaren gaan tekenen in het Philips Stadion. Zijn wens om terug te keren naar Nederland komt daarmee uit, al moet PSV nog wel tot een deal met de tweevoudig Oranje-international zelf komen.

El Ghazi, die door Aston Villa eerder al werd verhuurd aan Everton en OSC Lille, stond ook op het lijstje bij Ajax, maar de 27-jarige dribbelaar kiest voor een rol als tijdelijke vervanger van de geblesseerde Noni Madueke bij PSV.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.