PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan Calvin Stengs voor tien miljoen euro oppikken’

Ajax ziet in Calvin Stengs een optie om de zo als zeker vertrekkende Antony te vervangen. En ook PSV aast op de vleugelflitser van het Franse Nice. In Eindhoven is hij in beeld om de zwaargeblesseerde Noni Madueke te vervangen.

Hij heeft bij de Franse club nog wel een doorlopend contract. Volgens Get French Football en Foot Mercato heeft Nice inmiddels verduidelijkt wat de vraagprijs voor Stengs is: tien miljoen euro. De 23-jarige Stengs kwam afgelopen zomer nog voor vijftien miljoen euro over uit Alkmaar.

Het afgelopen seizoen was de aanvaller goed voor slechts één goal en één assist in 31 officiële wedstrijden voor Nice.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.