PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Twee Belgische clubs melden zich voor Joel Drommel’

PSV-doelman Joel Drommel mag zich in de belangstelling heugen van twee Belgische clubs. De sluitpost is in Eindhoven op een zijspoor beland, maar de club wil hem toch niet laten vertrekken.Hier maar Voetbal International melding van.

Zo zou hij bij RSC Anderlecht welkom zijn als nieuwe tweede doelman. De club uit Brussel nam onlangs namelijk afscheid van Timon Wellenreuther, die inmiddels bij Feyenoord speelt. Een stap naar Anderlecht zou echter niet voor de hand liggen, aangezien Drommel zijn zinnen heeft gezet op speeltijd. Als tweede doelman achter Hendrik Van Crombrugge gaat dat niet lukken.

Ook KAA Gent zou hebben geïnformeerd naar de mogelijkheden rond Drommel. PSV ziet het echter niet zitten om een week voor het sluiten van de transfermarkt nog tijdelijk afscheid te nemen van de goalie. Drommel mag alleen nog vertrekken als PSV er in de slotfase nog in slaagt om een vervanger naar Eindhoven te halen. Dat is niet de prioriteit van de Eindhovenaren, die de keeper hebben medegedeeld dat hij naar alle waarschijnlijkheid gewoon bij PSV moet blijven.

Drommel (25) is begonnen aan zijn tweede seizoen bij PSV, dat hem in de zomer van 2021 voor 3,5 miljoen euro overnam van FC Twente. De voormalig jeugdinternational van Oranje begon nog als eerste keeper, maar verloor zijn plek onder de lat vervolgens aan Yvon Mvogo. Momenteel ziet trainer Ruud van Nistelrooij in Walter Benítez zijn eerste doelman en moet Drommel vooral geduld hebben. De in Bussem geboren sluitpost ligt nog tot medio 2026 vast bij PSV.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.