PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Livestream PSV – Rangers (RETURN VANAVOND)

Vanavond om 21.00 uur staat de kraker tussen PSV en Rangers FC op het programma. De winnaar van dit duel plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League. De heenwedstrijd in Glasgow eindigde vorige week in 2-2. Een erg spannende wedstrijd lonkt dus voor beide partijen.

Wil jij deze wedstrijd op een nog intensere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het Nederlandse wedkantoor CIRCUS! Zij bieden je namelijk een zeer lucratieve welkomstbonus aan. Wanneer je nu een accountje bij ze aanmaakt dan geven ze je maar liefst tot 250 EURO!! aan vrije voetbalbets cadeau! Je hebt het goed gelezen! Een ongekend buitenkansje…

Helaas biedt het wedkantoor geen livestream aan van deze pot maar hier hebben we er ééntje voor je gevonden…. (Indien Beschikbaar)

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.