PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Georginio Wijnaldum breekt scheenbeen en ligt er maanden uit

Vreselijk nieuws voor Georginio Wijnaldum. De middenvelder heeft op de training van zijn nieuwe club AS Roma namelijk zijn scheenbeen gebroken. Hoe ernstig de blessure is is nog niet bekend.

Op Twitter maakt Roma melding van de zware blessure voor Wijnaldum. De middenvelder, die recent overkwam van Paris Saint-Germain, ondergaat de komende dagen meerdere tests, die moeten uitwijzen hoe lang hij uit de roulatie is. Het is onduidelijk of Wijnaldum het WK in Qatar al uit zijn hoofd kan zetten. Wel lijkt de komende interlandperiode in september te vroeg te komen.

Wijnaldum wordt door Roma voor een seizoen gehuurd. In Italië hoopt hij zijn carrière nieuw leven in te blazen, nadat zijn avontuur bij Paris Saint-Germain uitdraaide tot een mislukking. Roma bedingt een optie tot koop, die aan het einde van het seizoen geactiveerd kan worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.