PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

KLAPPER LONKT! ‘Rangers gaat ons niet uit de Champions League houden’

PSV-iconen Willy en Rene van de Kerkhof hebben er vertrouwen in dat PSV zich gaat kwalificeren voor de Champions League. De eerste wedstrijd tegen Rangers werd afgelopen dinsdag 2-2 en ze vinden dat de Eindhovenaren zelfs meer hadden verdiend.

PSV kwam in de tweede helft ijzersterk voor de dag, aldus de PSV-iconen. Als de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij het volgende week niet afmaakt in het Philips Stadion, zou dat volgens hen een wonder zijn. “Als je voor de poort staat, dan moet je ‘m openmaken. Klaar”, zegt René van de Kerkhof tegen Omroep Brabant. “Als PSV nu de Champions League niet haalt, dan lukt het nooit meer.”

Broer Willy is blij dat de blunder van doelman Walter Benítez zonder grote gevolgen is gebleven. “Dat overkomt hem nu een keer, maar ik blijf erbij dat ons keepersprobleem met Benítez gewoon is opgelost.” René is het daarmee eens. “Bij andere keepers die we hebben gehad, denk je dan: een fout erbij. Bij Benítez niet.” Volgende week gaat PSV de Champions League-klus klaren, verwachten de broers. “Laten we eerlijk zijn. Rangers is geen ploeg die ons uit de Champions League gaat houden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.