PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jürgen Locadia maakt transfervrije overstap naar Iran

Jürgen Locadia zet zijn loopbaan voort in Iran. De 28-jarige spits vertrekt transfervrij naar Persepolis FC. Ook NEC was voor hem in de markt maar hij heeft dus anders gekozen.

Afgelopen seizoen was Locadia nog bij Bundesliga-club VfL Bochum actief, maar daar is zijn aflopende contract niet verlengd. NEC wilde daar graag van profiteren, maar Locadia twijfelde. Uiteindelijk duurde het de Nijmegenaren te lang, waardoor er een streep is gezet door de Eredivisie-comeback van de spits.

Locadia is nu dus alsnog onder de pannen. Het is niet duidelijk voor hoe lang hij nu vastligt in Iran, waar hij ongetwijfeld geen misselijk salaris op zal strijken. Vier jaar geleden ontving PSV nog zo’n zeventien miljoen euro van Brighton & Hove Albion voor Locadia. Later kwam de voormalig jeugdinternational ook nog uit voor TSG Hoffenheim, FC Cincinnati en Bochum.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.