PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Marokko ontslaat bondscoach, denkt nu aan PSV-trainer

Vahid Halilhodzic is niet langer meer de bondscoach van Marokko. Hij stond al langer onder druk vanwege zijn slechte relatie met de spelers Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui.

En mogelijk komt er bij de nieuwe staf een oude bekende: Adil Ramzi, momenteel coach van Jong PSV, is namelijk in beeld om assistent van de volgende bondscoach te worden. “De 45-jarige oefenmeester en club staan daar nu niet voor open, maar Ramzi ziet een rol op het WK wel zitten. Ook PSV staat daar voor open”, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Een dubbelfunctie lijkt dus mogelijk. “De Marokkaanse bond is overtuigd van de kwaliteiten van Ramzi en probeert hem al jaren in de trainersvloot op te nemen. Ramzi vindt dat enorm eervol en is blij dat de bond aan hem denkt, maar heeft bij PSV net een tweejarig contract als beloftencoach ondertekend. Sinds dit jaar heeft hij zijn diploma als coach betaald voetbal en Ramzi is PSV dankbaar dat hij de kans heeft gekregen om dat te combineren met een rol in de jeugdopleiding bij PSV. Die klus wil hij afmaken.”

2 thoughts on “Marokko ontslaat bondscoach, denkt nu aan PSV-trainer

  1. Dat is voor ons Eindhovenaren niet meer relevant, tenzij Xajbarie wordt opgeroepen.

  2. Verder lekker laten doen wordt hij er misschien zelf ook nog wijzer van

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.