PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Alleen Nottingham Forrest deed vooralsnog bod op Gakpo’

De Engelse clubs uit de Premier League pakken vooralsnog niet door voor de handtekening van Cody Gakpo. Tot op heden bood alleen de promovendus Nottingham Forrest op de vleugelflitser van PSV. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Britse media meldden woensdag dat Manchester United werk wil maken van een transfer van Gakpo, die zo’n veertig miljoen euro moet kosten. De Oranje-international bewees zichzelf echter geen goede dienst met een teleurstellend optreden tegen AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League.

Het ED schrijft dat het nog altijd mogelijk is dat Gakpo vertrekt, maar op dit moment bracht alleen promovendus Nottingham Forest een bod uit. Verder is er nog niets concreet voor de 23-jarige linksbuiten, behalve latente interesse van Leeds United.

PSV lijkt sowieso niet van plan om Gakpo voor het tweeluik met Rangers FC te verkopen. Deelname aan de groepsfase van de Champions League kan ook van invloed zijn op de beslissing van de Eintovenaar om nog een jaar te blijven.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.