PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Samenvatting PSV – AS Monaco (VIDEO)

PSV heeft zich vanavond geplaatst voor de play-offs in de voorronde van de Champions League. AS Monaco werd na verlenging met 3-2 aan de kant gezet. Een week geleden werd het in Monaco nog 1-1.

De Eindhovenaren begonnen de wedstrijd goed en het was Joey Veerman die de ban brak. Hij schoot de bal beheerst langs de doelman. Dit was tevens de ruststand. Na rust was het Maripan die voor de gelijkmaker zorgde. De Monegasken kwamen zelfs op een 1-2 voorsprong via spits Wissam Ben Yedder.

Lang leek PSV het af te leggen maar net voor tijd was het middenvelder Erick Gutierrez die voor de 2-2 maakte. En verlenging was het gevolg. En in die verlenging was het Luuk de Jong die de winnende treffer beheerst binnen kopte. De volgende tegenstander is nu het Rangers FC van coach Giovanni van Bronckhorst. Kijk hieronder naar een samenvatting van deze wedstrijd…..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.