PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Nistelrooy stuurt deze elf vanavond het veld in tegen AS Monaco

Vanavond staat de belangrijke wedstrijd voor PSV op het programma tegen AS Monaco. In de heenwedstrijd speelde de Eindhoven met 1-1 gelijk en kunnen het nu in eigen huis gaan afmaken. Volgens het AD zal trainer Ruud van Nistelrooy een aantal aanpassingen doorvoeren.

Guus Til en Ibrahim Sangaré kregen rust tegen de Drentenaren, maar staan in de belangrijke wedstrijd van vanavond ‘gewoon’ in de basis van de Eindhovenaren. Dat betekent volgens het Algemeen Dagblad dat Erick Gutierrez, die tegen Emmen in de basis stond en vorige week in Monaco inviel, op de bank moet plaatsnemen.

Til neemt op zijn beurt de plek in van Xavi Simons, die tegen FC Emmen zijn basisdebuut vierde met een assist en een sterk optreden. Zowel Gutierrez als Simons maken wel kans op speelminuten in de tweede wedstrijd in de CL-voorronde; Van Nistelrooy geeft ze (natuurljk) wel een plek op de reservebank.

In de voorhoede veranderd er ook wat: Johan Bakayoko kwam tegen Emmen nog tot scoren, maar moet tegen Monaco zijn plek in de basis afstaan aan Ismael Saibari. In de achterhoede kiest Van Nistelrooy voor Philipp Mwene in plaats van Ki-Jana Hoever, die ook tegen FC Emmen speelde.

Vermoedelijke opstelling PSV volgens het AD: Benítez; Mwene, Teze, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Saibari, De Jong, Gakpo.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.