PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Tweejarig contract ligt klaar voor Memphis bij deze grootmacht’

Juventus wil Memphis Depay overnemen van FC Barcelona. Er ligt in ieder geval een tweejarig contract klaar voor de Oranje-international. Dit melden de mediums GOAL en de Italiaanse transferbaas Gianluca Di Marzo.

Het is een publiek geheim dat Barcelona ruimte moet maken in het salarishuis, maar het is de vraag in hoeverre de club mee wil werken aan een vertrek. De Catalanen lieten eerst weten dat ze minstens twintig miljoen euro wilde hebben voor de aanvaller, terwijl later geruchten kwamen dat club en speler aan het praten waren over een transfervrij vertrek. Nu wil Barça wellicht helemaal niet meer praten over een deal, omdat er ook aan Aubameyang getrokken wordt.

Hij staat bovenaan het wensenlijstje van Chelsea. Mocht hij vertrekken, dan is Memphis ineens de man achter Lewandowski. De Nederlandse doelpuntenmaker was in zijn eerste seizoen goed voor twaalf La Liga-treffers in 28 wedstrijden. Bij Juventus wordt hij gezien als ideale aanwinst door zijn veelzijdigheid. Bij Barça speelde hij in de punt in een driemansvoorhoede, bij Oranje is hij één van de twee spitsen en eerder in zijn carrière speelde hij op de vleugel. Massimiliano Allegri kan dus van systeem wisselen met Memphis in zijn ploeg.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.