PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

SCHOKKEND: Oud Oranje-international dreigt jarenlang achter de tralies te belanden

Voormalig Oranje-international David Mendes da Silva is deze week door de politie gearresteerd vanwege witwassen en drugssmokkel. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

De Telegraaf schrijft over de nu veertigjarige Mendes da Silva: “Hij werd afgelopen donderdag aangehouden op zijn verjaardagsfeest. De recherche vermoedde dat Da Silva op de hoogte was van het onderzoek en mogelijk wilde vluchten. Hij is volgens de recherche ook betrokken bij de malafide illegale goksite Edobet. Het openbaar ministerie in Rotterdam geeft geen commentaar en wil slechts bevestigen dat donderdag een 40-jarige man is aangehouden.”

Eerder dook zijn naam ook al op in een onderzoek naar grootschalige cokehandel via de havens van Rotterdam. “Da Silva kwam extra in de schijnwerpers toen hij de laatste weken grote geldbedragen cash opnam. De recherche vermoedde toen dat hij een vlucht naar het buitenland voorbereidde. Mendes da Silva wordt maandag voorgeleid.”

De Telegraaf schrijft over de nu veertigjarige Mendes da Silva: “Hij werd afgelopen donderdag aangehouden op zijn verjaardagsfeest. De recherche vermoedde dat Da Silva op de hoogte was van het onderzoek en mogelijk wilde vluchten. Hij is volgens de recherche ook betrokken bij de malafide illegale goksite Edobet. Het openbaar ministerie in Rotterdam geeft geen commentaar en wil slechts bevestigen dat donderdag een 40-jarige man is aangehouden.”

Eerder dook zijn naam ook al op in een onderzoek naar grootschalige cokehandel via de havens van Rotterdam. “Da Silva kwam extra in de schijnwerpers toen hij de laatste weken grote geldbedragen cash opnam. De recherche vermoedde toen dat hij een vlucht naar het buitenland voorbereidde. Mendes da Silva wordt maandag voorgeleid.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

One thought on “SCHOKKEND: Oud Oranje-international dreigt jarenlang achter de tralies te belanden

  1. Dat roddelblaadje heeft weer eens een primeur. Gewoon wegstoppen die vent.
    Geen woorden meer aan vuilmaken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.