PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Manchester United richt pijlen nu op sterspeler van PSV’

Manchester United overweegt om PSV-winger Cody Gakpo naar de Premier League te halen. Ze zien in hem een waardig alternatief voor de peperdure Antony. Eerder werd al bekend dat ook Arsenal hem graag wil binnen halen.

Achter de PSV-toekomst van Gakpo staat al een tijdje een vraagteken. De aanvaller werd de afgelopen maanden met de grootste clubs in verband gebracht. Liverpool, Bayern München en Arsenal hebben allemaal hun interesse nog niet zo geconcretiseerd dat er een bod uitgebracht is op de international van Oranje.

Dat Ten Hag de Eindhovenaar goed kent uit zijn tijd in de Eredivisie, is in dezen een groot voordeel voor Gakpo. Dat de Oranje-international een stuk lager geprijsd is dan Antony, is dan weer in het voordeel van United. Waar de Ajax-aanvaller tachtig miljoen tot honderd miljoen euro zou moeten opleveren, is bekend dat PSV bij veertig miljoen euro de gesprekken al wil openen.

One thought on “‘Manchester United richt pijlen nu op sterspeler van PSV’

  1. Niet doen natuurlijk en minstens 50 mij vragen, zeker als ze voor die Ajax lastpak al zoveel durven te vragen. Zou leuk zijn als hij dinsdag een hattrick scoort. Boodschap is duidelijk niet doen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.