PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Absolute knaltransfer aanstaande voor Cody Gakpo’

De kans is zeker aanwezig dat Cody Gakpo deze zomer nog zal gaan vertrekken bij PSV. Manchester United is overtuigt van zijn kwaliteiten en wil hem naar de Premier League halen. Ajax-aanvaller Antony geldt al langere tijd als topkandidaat, maar diens prijskaartje maakt een overstap vooralsnog onmogelijk. Gakpo zou daarentegen voor de helft van dat bedrag op te halen zijn.

In tegenstelling tot Antony speelt Gakpo natuurlijk bij voorkeur vanaf de linkerkant. Toch lijkt Manchester United door te willen pakken. Volgens de Italiaanse journalist Rudy Galetti is Ten Hag zéér gecharmeerd van de PSV-aanvaller, die wat hem betreft een toegevoegde waarde is voor de Engelse topclub.

Volgens Galetti is Gakpo voor veertig miljoen euro op te pikken bij PSV. De journalist wijst erop dat de aanvaller en Ten Hag verbonden zijn aan hetzelfde management (SEG), wat een eventuele overstap moet bespoedigen. Er is goede hoop dat Gakpo deze zomer naar Old Trafford verhuist.

Voor de titelstrijd in de Eredivisie zou dit een grote wending betekenen. In dat geval blijft Antony waarschijnlijk bij Ajax, waar PSV de steraanvaller juist dreigt te verliezen. Overigens liet Gakpo zaterdagavond aan ESPN weten dat een langer verblijf een reële optie is, waarbij Champions League-voetbal een grote rol speelt.

One thought on “‘Absolute knaltransfer aanstaande voor Cody Gakpo’

  1. Ik hoop voor hem dat hij niet naar Man U gaat daar komt alleen maar ellende van wees wijzer wacht nog even er gaan er nog meer komen. Laat je niet gek maken nog effe er een paar inperen voor P S V. Met jouw kwaliteiten is je toekomst toch wel gedekt, je zal niet hoeven te sappelen met een modaal pensioentje later.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.