PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

VERTREK LONKT! Barcelona pakt rugnummer af van Memphis Depay

Memphis Depay is zijn rugnummer bij Barcelona kwijt. Hij werd vorig seizoen topscorer met het nummer 9 op zijn rug. Deze is nu gegeven aan de aanwinst Robert Lewandowski. De Catalanen lijken hiermee te willen bereiken dat de Oranje-international eieren voor zijn geld kiest en vertrekt.

Hij droeg in zijn eerste seizoen bij Barcelona het felbegeerde nummer 9. De Oranje-international werd meteen clubtopscorer in Camp Nou, maar dat is niet voldoende om een toekomst in Catalonië veilig te stellen. Met de komst van Lewandowski lijkt de spitspositie hem te ontglippen en ook op de flanken lijkt trainer Xavi Hernández andere keuzes te maken.

Bij FC Barcelona lijkt men in alles uit te willen stralen dat Memphis geen perspectief meer heeft. Vooralsnog heeft de Nederlandse aanvaller telkens aangegeven zich gelukkig te voelen bij de Catalaanse topclub, maar gezien de recente ontwikkelingen komt die loyaliteit vooral uit één richting. Een transfer lijkt dan ook een kwestie van tijd voor Memphis.

Juventus geldt momenteel als topkandidaat om Memphis in te lijven. Volgens SPORT probeert de Italiaanse topclub momenteel een deal tot stand te brengen met FC Barcelona. Naar verluidt ziet de aanvaller de Serie A-recordkampioen óók wel zitten als nieuwe club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.