PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Johan Derksen: ‘Krediet van Ihattaren begin op te raken’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Het krediet van Mohamed Ihattaren dreigt op te raken. Deze conclusie trekt analist Johan Derksen gisteren in de studio van Veronica.

Derksen schoof met René van der Gijp aan voor de analyse van Dundee United – AZ. Ook Ihattaren kwam ter sprake. “Je moet als club ook zin hebben in al dat gedoe. Het is elke keer iets”, zo oordeelde Van der Gijp. “Ga nou een keer lekker voetballen, man. Maak je niet druk.”

Daar haakt Derksen op in: “Die jongen verdient het dat hij wat meer aandacht krijgt, want het is een groot talent. Maar zo langzamerhand is het krediet wel op. Het is wat René zegt: het is iedere keer iets nieuws waardoor hij niet kan trainen en niet kan spelen.”

“Niemand weet wat er precies aan de hand is en er zal best iets aan de hand zijn geweest, maar het was wéér hij. Als club moet je heel veel energie in Ihattaren steken in verhouding tot de andere spelers. Dat houdt een keer op, hè”, aldus Derksen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.