PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Voormalig flitser van PSV en Ajax tekent bij RKC Waalwijk

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

RKC Waalijk heeft zich versterkt met de vleugelaanvaller Florian Jozefzoon. De 31-jarige speler heeft voor een seizoen getekend. Hij speelde tussen 2012 en 2013 al voor RKC. Toen kende hij een prima jaar in Waalwijk. Nu keert Jozefzoon transfervrij terug bij zijn oude werkgever.

“De afgelopen periode heeft Florian de mogelijkheid gekregen om op trainingen en tijdens oefenwedstrijden aan zijn fitheid te werken en weer een gevoel te krijgen bij de club”, zegt Frank van Mosselveld tegen de clubkanalen.

De algemeen directeur speelde zelf nog samen met Jozefzoon bij RKC. Mosselveld weet dus wat hij in huis haalt. “We zijn blij dat we zijn ervaring en kwaliteiten kunnen toevoegen aan de selectie.” In de afgelopen jaren speelde Jozefzoon bij onder meer PSV, Derby County en het Franse Quevilly Rouen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.