PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Feyenoord hebben groot voordeel dit seizoen ten koste van Ajax’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

In november en december van dit jaar zal het WK in Qatar worden gespeeld. Het beloofd dan ook een interessant voetbalseizoen te worden. Voetbal International denkt dat Feyenoord en PSV hier een voordeel bij hebben ten koste van Ajax.

VI schrijft in een vooruitblik op het nieuwe seizoen: “Van een fatsoenlijke winterstop is daarom geen sprake. Drie weken na de WK-finale staat de volgende competitiewedstrijd alweer op het programma. Hoewel dit nooit eerder gebeurd is, lijkt dit scenario clubs met weinig WK-gangers een voordeel te bieden. Zij kunnen in het najaar de selectie immers weer volledig fris krijgen en daarna met een tweede voorbereiding tactisch de puntjes op de i zetten.”

Voor clubs met veel WK-gangers lijkt het een nadeel. Het weekblad vervolgt: “Met de toevoeging van Owen Wijndal en Steven Bergwijn klimt Ajax naar twaalf huidige internationals van WK-deelnemers. Behalve de Nederlanders hebben ook Mohammed Kudus, Dusan Tadic en Antony zicht op Qatar. Het is niet uitgesloten dat Schreuder in de wintermaanden zijn volledige basisploeg kwijt is. Bij Feyenoord en PSV gaat dat niet het geval zijn.”

“Veel internationals van de Rotterdammers komen uit landen als Noorwegen en Oostenrijk, die het niet voor elkaar kregen om een WK-ticket bij elkaar te voetballen. Marcos Senesi (Argentinië) kwam pas één keer uit voor zijn nationale elftal. De kans is daarom klein dat Arne Slot meer dan een handvol spelers moet missen. Voor Ruud van Nistelrooy lijkt hetzelfde te gelden. Vijf spelers uit zijn ploeg zijn recent opgeroepen door een WK-deelnemer, maar of die allemaal een ticket naar de oliestaat kunnen boeken, is de vraag”, zo besluit VI.

One thought on “‘PSV en Feyenoord hebben groot voordeel dit seizoen ten koste van Ajax’

  1. Wat dekken ze zich nu al in het is nog niet eens begonnen.
    Dan moet zo’n bondscoach ook niet altijd alleen maar in Ajaxieden geïnteresseerd zijn. op deze manier bijten je eigen luizen je Beste van Gaal.
    Zou trouwens sowieso goed zijn als Nederland let wel geen holland zich wat meer sociaal zou opstellen. Deze wk zou je het beste kunnen boycotten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.