PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Geen vast rugnummer voor Ihattaren bij Ajax

Ajax heeft de rugnummers uitgedeeld voor het aanstaande seizoen. Opvallend is dat Mohamed Ihattaren geen vast rugnummer heeft gekregen. Ihattaren, die sinds januari door Ajax wordt gehuurd van Juventus, speelde tot nu toe slechts één officieel duel voor de hoofdmacht van Ajax.

Dat was de bekerfinale tegen PSV (2-1 nederlaag) op 17 april. Destijds droeg de aanvallende middenvelder rugnummer 27. Dit nummer had hij ook tijdens de voorbereiding, die voor hem abrubt ten einde kwam na problemen in de privésfeer.

Eerder deze woensdag kwam Ajax met een update over de situatie van de veelbesproken Ihattaren. Hij zou inmiddels begonnen zijn met een individueel trainingsprogramma. De komende dagen gaan de club en de speler met elkaar in gesprek om te bepalen hoe de nabije toekomst er uit zal zien. Het feit dat hij geen vast rugnummer heeft gekregen, zou er op kunnen duiden dat Ajax hem niet voorlopig niet ziet als een selectiespeler voor de hoofdmacht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.