PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ihattaren maakt het zichzelf onmogelijk’

Mohamed Ihattaren was goed bezig bij Ajax en leek onder de nieuwe trainer Alfred Schreuder een serieuze kans te krijgen. Maar nu is de middenvelder al twee weken volledig uit beeld verdwenen.

Volgens Ajax is dat omdat de speler niet fit is, maar De Telegraaf schreef dat bedreigingen uit het criminele circuit ervoor zorgen dat het op dit moment niet veilig is voor Ihattaren om te trainen op De Toekomst of te voetballen in de Johan Cruijff ArenA.

De Telegraaf somt de korte, maar veelbewogen van de aanvallende middenvelder nog maar eens op. Enorm jong gedebuteerd in PSV, op z´n zeventiende al in beeld bij Oranje, maar na de aanstelling van Roger Schmidt bij PSV ging het mis. Niet alleen op het veld kende Ihattaren problemen, ook buiten het veld ging het niet lekker met de jongeling.

Ihattaren weersprak de berichten over zijn persoonlijke situatie overigens. De aanvallende middenvelder liet naar aanleiding van de berichtgeving in De Telegraaf weten dat hij nites te maken heeft met bedreigingen en/of het criminele circuit.

De Amsterdamse krant gaat echter nog steeds van de eigen informatie uit: “In de voorbereiding op het huidige seizoen lijkt de voor zijn fitheid geprezen Utrechter grote stappen te zetten richting het eerste team, totdat dat proces ruw wordt onderbroken door de dreiging vanuit het criminele milieu.”

De krant zet een vraagteken achter de toekomst van de jonge voetballer: “De toekomst moet uitwijzen wat de gevolgen van de zoveelste hobbel in zijn loopbaan gaan zijn en of Ihattaren spoedig wel de voorpagina’s gaat halen met prestaties op het voetbalveld.”

Ihattaren heeft nog een huurovereenkomst tot het einde van het kalenderjaar in Amsterdam. Er werd een optie tot koop in de overeenkomst opgenomen, maar op het moment dat Ihattaren weer schittert in afwezigheid, lijkt de kans klein dat Ajax gebruik maakt van de mogelijkheid om Ihattaren definitief vast te leggen.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.