PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Erg gunstige doorloting voor PSV in de Champions League

Mocht PSV doorkomen in de derde voorronde van de Champions League dan treffen ze Rangers of Union Saint-Gilloise. Dat wees de loting van dinsdagmiddag in het Zwitserse Nyon uit.

De UEFA loot bewust voor het begin van de derde voorronde al voor de play-offs, zodat alles op tijd georganiseerd kan worden. De loting kende twee mogelijke uitkomsten voor PSV: een duel met Rangers FC/Union Sint-Gillis, of een wedstrijd tegen Benfica/FC Midtjylland. Het is dus optie 1 geworden.

Daardoor komt er (nog) geen weerzien met voormalig PSV-trainer Roger Schmidt aan voor de Eindhovenaren. PSV speelt in een eventuele play-offronde van de Champions League eerst een uitduel bij Rangers of Union. De return is, net als tegen Monaco, in eigen huis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.