PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Cruijff Schaal werd bijna gestaakt om Steven Bergwijn

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal van afgelopen zondag stond op het punt om gestaakt te worden. Volgens De Telegraaf kwam dit door spreekkoren aan het adres van Steven Bergwijn.

De bovengenoemde krant onthult op maandagochtend: “Weinig mensen in de Johan Cruijff ArenA hebben het gemerkt, maar het scheelde een haartje of Ajax-PSV (3-5) was (tijdelijk) stilgelegd. Na overleg met de politie en PSV overwoog de veiligheidscoördinator van Ajax scheidsrechter Dennis Higler het duel te laten staken. De reden: de wanstaltige spreekkoren die ex-PSV’er Steven Bergwijn vanuit het bezoekersvak over zich heen kreeg.”

Het dagblad vervolgt: “De kersverse Ajacied werd – net als Mo Ihattaren overigens – veel slechts toegewenst. Op het moment dat de coördinator wilde laten ingrijpen, stopten de kwetsende spreekkoren, waardoor er toch kon worden door gevoetbald. Waarom Bergwijn en Ihattaren het zo moesten ontgelden, is een raadsel. Beide Ajax-spelers zeiden in interviews dankbaar te zijn voor hun tijd in Eindhoven.”

One thought on “Cruijff Schaal werd bijna gestaakt om Steven Bergwijn

  1. Tja dat slaat natuurlijk nergens op. Ook ik gun hem niets maar de aandacht die jullie hem geven door daar spreekkoren voor aan te heffen vind ik hem niet toekomen. Ik zou zeggen ga een oefenen bij een pop koor b v het Eindhovens popkoor Strijpsestraat, kan je nog wat leren. b v fatsoen. Het is allang mooi dat ook hij zich een heel slecht verliezer toonde, de druiven zijn wat dat betreft weer erg zuur in Amsterdam. Hij had ook kunnen zeggen ik wens P S V heel veel succes bij de komende wedstrijden dan had hij meteen alle frustraties die er leven uit de lucht genomen en hadden we hem op een normale wijze kunnen toezingen. Nu gaat hij het met een omweg in de krant laten schrijven raar hoor.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.