PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Cruijff Schaal op een haar na gestaakt om Steven Bergwijn

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal van afgelopen zondag stond op het punt om gestaakt te worden. Volgens De Telegraaf kwam dit door spreekkoren aan het adres van Steven Bergwijn.

De bovengenoemde krant onthult op maandagochtend: “Weinig mensen in de Johan Cruijff ArenA hebben het gemerkt, maar het scheelde een haartje of Ajax-PSV (3-5) was (tijdelijk) stilgelegd. Na overleg met de politie en PSV overwoog de veiligheidscoördinator van Ajax scheidsrechter Dennis Higler het duel te laten staken. De reden: de wanstaltige spreekkoren die ex-PSV’er Steven Bergwijn vanuit het bezoekersvak over zich heen kreeg.”

Het dagblad vervolgt: “De kersverse Ajacied werd – net als Mo Ihattaren overigens – veel slechts toegewenst. Op het moment dat de coördinator wilde laten ingrijpen, stopten de kwetsende spreekkoren, waardoor er toch kon worden door gevoetbald. Waarom Bergwijn en Ihattaren het zo moesten ontgelden, is een raadsel. Beide Ajax-spelers zeiden in interviews dankbaar te zijn voor hun tijd in Eindhoven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.