PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

JOHAN CRUIJFF SCHAAL: Van Nistelrooy stuurt vanavond deze spelers het veld in

Vanavond staat het treffen tussen Ajax en PSV op de agenda in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. En het Algemeen Dagblad heeft alvast uitgepakt met de vermoedelijke opstelling van de Eindhovenaren.

Trainer Ruud van Nistelrooy kan de aankomende tijd in ieder geval niet rekenen op Noni Madueke, over wie het Algemeen Dagblad schrijft: “PSV kan de komende maanden niet beschikken over Noni Madueke. De 20-jarige aanvaller heeft op de training een zware enkelblessure opgelopen. PSV denkt dat Madueke de eerste seizoenshelft, die deze keer vanwege het WK in Qatar tot half november loopt, niet in actie komt. Madueke blesseerde zich gisteren bij een botsing met een ploeggenoot. Hij stond vorig seizoen vaak langs de kant met spierblessures.”

Op zijn persconferentie zei Van Nistelrooy desondanks uit te kijken naar de clash van zaterdagavond: “Het gaat nu om het ‘echie’. Daar kijk ik toch wel naar uit. Het was tot nu toe een heel intensief en prachtig proces, maar je wilt altijd meer. We staan er morgen zo goed mogelijk voorbereid voor, het gaat een prachtige strijd worden. Het is duidelijk wat dit voor een affiche is. Een topwedstrijd tegen een topteam.”

Luuk de Jong vertelde op zijn beurt: “Deze prijs willen we graag winnen. Vooral tegen Ajax, een concurrent. Dan wil je het nog meer dan tegen andere tegenstanders. Al mag je dat misschien niet zeggen, maar zo voelt het wel.” Daar voegde hij later aan toe: “Het is altijd een lastige wedstrijd tegen Ajax. Ik verwacht een pittige en felle wedstrijd. Ajax is op dit moment heel goed, maar wij hebben ook onze tactieken waarmee we deze wedstrijd kunnen gaan winnen.”

Verwachte opstelling PSV: Benítez; Hoever, Teze, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong en Gakpo.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.