PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

TIP: Wint AJAX of PSV de Johan Cruijff Schaal? Krijg sowieso 10KEER je inzet terug!

Aanstaande zaterdag staat de Johan Cruijff Schaal op het programma. Ajax neemt het in eigen huis op tegen de grote concurrent PSV. De Amsterdammers hebben wat goed te maken want de vorige editie werd met 0-4 verloren. Er staat dus genoeg op het spel.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van CIRCUS. Speciaal voor deze wedstrijd hebben ze een geweldige promotie opgezet. Krijg namelijk 10KEER!! je inzet terug als Ajax of PSV deze kraker wint! De quote van beide teams is dus verhoogd naar 10.00! Je kunt niet verliezen! Klik hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in lucratieve euro’s!

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.