PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Joey Veerman: ‘Ook al halen ze vijf nieuwe spelers, ik zal spelen’

Joey Veerman maakt zich geen zorgen over zijn plek op het middenveld bij PSV. Hij ziet zichzelf dit seizoen het verschil maken bij de Eindhovenaren.

“Als ik speel zoals ik weet hoe ik kan spelen, met goals en assists, voorzie ik geen problemen dit seizoen. Ik weet zeker dat ik ze ga maken en geven”, vertelt Veerman in het Eindhovens Dagblad. “Ik heb bewezen dat ik met goals en assists belangrijk kan zijn, maar ook met passing van achteruit.”

Ondanks de actieve transferzomer van PSV, waant Veerman zich zeker van zijn plek als linkshalf. “Ik ben de enige die daar op trainingen en in wedstrijden staat. Al halen ze er nog vijf, ik ga ervan uit dat ik speel.”

Veerman rekent ook af met de kritiek op zijn, vermeend, gebrekkige arbeidsethos. “Ik denk niet je over mij kunt zeggen dat ik geen vuile meters maak. Bij Heerenveen was daar weleens discussie over, maar ik liep daar juist het meest van allemaal. Dat mensen dat niet zien of iets anders vinden, is prima. Iedereen mag vinden wat hij wil. Gelukkig wisten ze bij de club dat het anders lag.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.