PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BREKEND: Noni Madueke loopt spierblessure op in week van de waarheid

PSV-aanvaller Noni Madueke is voorlopig niet inzetbaar voor PSV. Hij heeft namelijk in de week van de waarheid een spierblessure opgelopen. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Het is nog onduidelijk hoelang hij er uit ligt.

Rik Elfrink, PSV-watcher van het ED tweette het nieuws vrijdagavond. Kort daarna bevestigde ook Stef de Bont, PSV-watcher van VI, het nieuws. Volgens eerstgenoemde gaat het om een spierblessure, zo bevestigen meerdere bronnen rond de speler. Deze blessure zou behoorlijk serieus zijn. Hoe lang en hoe ernstig precies, is nog onduidelijk.

Wel lijkt het er op dat de Eindhovenaren het in ieder geval deze én komende week, waarin de belangrijke wedstrijden tegen Ajax (Johan Cruijff Schaal) en AS Monaco (kwalificatie Champions League) op het programma staan, moeten stellen zonder de linkspoot. PSV mist voorin ook al Yorbe Vertessen. Hij viel weg vanwege een blindedarmontsteking.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.