PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

VI: ‘Opnieuw een toptransfer voor Denzel Dumfries’

Denzel Dumfries speelt pas een jaar voor Inter Milan maar kan zich weer opmaken voor een toptransfer. Het Engelse Chelsea wil hem namelijk overnemen van de Italiaanse grootmacht. Hier maakt Voetbal International melding van.

De zoektocht naar verdedigers liep de voorbije weken immers op z’n zachtst gezegd niet soepel.” Andreas Christensen en Antonio Rüdiger verruilden The Blues (allebei transfervrij) voor respectievelijk FC Barcelona en Real Madrid. De Londenaren haalden Kalidou Koulibay (Napoli) binnen, maar oefenmeester Thomas Tuchel beschikt bepaald nog niet over zijn gedroomde defensie… Chelsea mikte op Matthijs de Ligt, Nathan Aké, Nordi Mukiele, Jules Koundé en Milan Skriniar, maar zij maakten allen andere keuzes.

VI vervolgt: “Het heeft er volgens The London Evening Standard allemaal voor gezorgd dat Dumfries nu bovenaan de verlanglijst staat. Omdat Internazionale vanwege de financiële situatie het liefst nog een flinke transfersom binnenharkt, lijkt de komst van de Nederlander ook reëler. De Nerazzurri beschikken met Raoul Bellanova al over een jeugdinternational van Italië die de honneurs kan waarnamen. Hij wordt, met een optie tot koop, gehuurd van Cagliari.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.