PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

VI: ‘Feyenoord wint de strijd van Ajax en PSV om Quinten Timber’

Quinten Timber keert terug bij Feyenoord. De middenvelder speelde in de jeugd van de Rotterdammers en komt nu over van FC Utrecht. Met dit nieuws pakt Voetbal International vanochtend uit.

“Quinten Timber verruilt FC Utrecht voor Feyenoord. Als de medische keuring goed verloopt, tekent de 21-jarige middenvelder een meerjarig contract bij de Stadionclub. De Rotterdammers waren bereid ver te gaan voor de jeugdinternational die nationale én internationale interesse genoot.”

In de Domstad hield men al langere tijd rekening met een vertrek van Timber: “De vraag was alleen wat de bestemming van Timber zou worden. Scouts uit alle grote Europese competities zaten op de tribune, maar de middenvelder had een sterke voorkeur in Nederland te blijven. PSV zat meermaals voor hem op de tribune én ook zijn oude club Ajax hield de ontwikkelingen van de middenvelder met bovengemiddelde interesse in de gaten. Maar het wordt dus Feyenoord.”

‘Goed ingevoerde bronnen’ vertellen aan VI ‘dat er al een mondeling akkoord is en dat Timber enkel nog medisch gekeurd moet worden’… “De Rotterdammers zouden mede door de hevige concurrentie diep in de buidel tasten om de middenvelder van Jong Oranje op te halen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.