PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV 4,5 miljoen euro rijker dankzij Gianluca Scamacca

Gianluca Scamacca heef PSV een grote zak geld opgeleverd. Hij transfereert namelijk van Sassuolo naar West Ham United dat maar liefst 36 miljoen euro voor hem aftikt.

Met zijn overstap naar de Premier League beloont Scamacca zichzelf voor een sterk seizoen in de Serie A. In 36 duels scoorde hij zestien keer. Bovendien groeide de boomlange aanvaller uit tot Italiaans international. Scamacca, die eerder nog op weg leek naar Paris Saint-Germain, is na Sébastien Haller (50 miljoen) en Felipe Anderson (38 miljoen) de duurste aankoop ooit voor West Ham.

Ook PSV kan nu spoedig miljoenen verwachten op de Eindhovense bankrekening. Volgens het Eindhovens Dagblad krijgt de Nederlandse topclub vermoedelijk tien procent van de transfersom én de variabelen. Daarnaast krijgt PSV een opleidingsvergoeding. Het totale bedrag komt daarmee uit op zo’n 4,5 miljoen euro. Dat terwijl Scamacca nooit doorbrak in het Philips Stadion.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.