PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vier grootmachten uit de Serie A azen op Memphis Depay’

Memphis Depay kan zijn loopbaan voortzetten bij de Italiaanse grootmacht Juventus. Hier maakt het Spaanse medium El Mundo Deportivo melding van. De aanvaller mag vertrekken bij Barcelona omdat ze de ene na andere aanvaller contracteren.

Door de komst van Raphinha en Robert Lewandowski is de concurrentie verder toegenomen. Trainer Xavi lijkt komend seizoen dan ook niet van plan om vaak een beroep te doen op Memphis. Gezien de financiële situatie zou een transfer van de oud-speler van PSV, Manchester United en Olympique Lyon Barça niet slecht uitkomen. Hij moet ongeveer twintig miljoen euro in het laatje brengen.

Diario Sport meldde vorige week dat Tottenham Hotspur ook op het vinkentouw zit, maar dat zou Memphis niet zien zitten. Juventus heeft wellicht meer kans van slagen. De Italianen probeerden hem vorige zomer al transfervrij op te halen bij Lyon, maar toen koos de Nederlander voor Barcelona. MD noemt ook de namen van AC Milan, Internazionale en Napoli.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.