PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Serdar Gözübüyük meldt zich op eigen initiatief bij PSV’

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft op eigen initiatief een bezoek gebracht aan PSV. Dit deed hij 79 dagen na de omstreden strafschop die hij tegen PSV gaf in de slotseconden van het duel met Feyenoord. Hierdoor verloren de Eindhovenaren twee punten in de titelrace.

Hier maakt De Telegraaf melding van. De scheidsrechter gaf tekst en uitleg over het veelbesproken moment in de 32ste speelronde. PSV was destijds woest. Gözübüyük voerde in Eindhoven korte gesprekken met algemeen directeur Marcel Brands, technisch directeur John de Jong en de spelersgroep. Daarna werd de strijdbijl snel begraven, klinkt het. Vervolgens werd PSV door de arbiter bijgepraat over de nieuwe (toepassing van) spelregels.

Volgens bronnen pleitte Gözübüyük zichzelf vrij. Hij verklaarde waarom hij een handsbal zag en verdedigde videoscheidsrechter Pol van Boekel. De VAR mocht volgens Gözübüyük niet ingrijpen, omdat het een ‘fifty-fifty-geval’ was. Dat de KNVB hem later kapittelde, bevreemdt hem. Na de wedstrijd weigerde Gözübüyük opheldering te geven dat was tegen het zere been van PSV.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

One thought on “‘Serdar Gözübüyük meldt zich op eigen initiatief bij PSV’

  1. Een echt lulletje rozenwater dus. Nou je bent bedankt Gusu.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.