PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV zet rechtsback op de verhuurlijst

PSV staat open voor de verhuur van Shurandy Sambo. De rechtsback komt dit seizoen niet in de plannen voor van hoofdtrainer Ruud van Nistelrooy.

Hij sloot deze zomer aan bij de A-selectie van PSV. In de eerste weken van de voorbereiding maakte de jonge verdediger een goede indruk, maar in de met 2-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Real Betis zat hij niet bij de wedstrijdselectie. Van Nistelrooy gaf de voorkeur aan nieuwkomer Ki-Jana Hoever en matchwinnaar Phillipp Mwene.

Het Eindhovens Dagblad bericht: “Voor Sambo was de afgelopen maanden veel belangstelling, maar de back probeerde bij PSV voor zijn kans te gaan. Het lijkt er nu alsnog op dat hij verhuurd mag worden aan een club die op het hoogste niveau speelt. Vorig jaar waren onder meer FC Twente, AZ en Cambuur geïnteresseerd, maar raakte Sambo onfortuinlijk geblesseerd.”

Sambo is na een kruisbandblessure weer inzetbaar. Bij afwezigheid in de oefenwedstrijd tegen Real Betis mocht de verdediger afgelopen weekeinde weer eens opdraven voor Keuken Kampioen Divisie-formatie Jong PSV, maar het lijkt niet het plan dat hij daar komend seizoen opnieuw zijn wedstrijden speelt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.