PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jeremain Lens praat met Italiaanse club op het derde niveau’

De Italiaanse club Vis Pesaro wil uitpakken met de komst van Jeremain Lens. Deze club komt uit op het derde niveau. Il Resto del Carlino, een lokale krant, schrijft dat Vis Pesaro ‘droomt’ van het aantrekken van Lens.

Er zou zelfs al sprake zijn van onderhandelingen die zich in de goede richting bewegen. Van een overeenkomst tussen de Italiaanse club en de Nederlander is daarentegen nog geen sprake. Lens is sinds deze zomer transfervrij. De aanvaller, goed voor 34 interlands namens het Nederlands elftal, kwam vorig seizoen geen enkele keer in actie voor zijn toenmalige werkgever Besiktas. In 2021 verhuurde die club hem nog enige tijd aan Fatih Karagümrük.

In Nederland speelde Lens voor AZ, NEC, en PSV. Later kwam hij uit voor Dinamo Kiev (Oekraïne), Sunderland (Engeland), Fenerbahçe, Besiktas en Fatih Karagümrük (Turkije). Zijn laatste Oranje-interland dateert alweer van ruim vijf jaar geleden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.