PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wordt kampioen met een straatlengte voorsprong op Ajax’

PSV gaat deze zomer met een straatlengte voorsprong landskampioen worden. Dit is de voorspelling van Willy en Rene van de Kerkhof in een podcast van Omroep Brabant.

De Kerkhofjes hebben hoge verwachtingen van komend seizoen, zeker als Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré in het Philips Stadion blijven. “Als die twee blijven, dan is PSV echt aan zijn stand verplicht om kampioen te worden”, zegt René. “PSV wordt met afstand kampioen, ver voor de nummer twee Ajax. Ze hebben de ploeg en de kwaliteiten”, aldus Willy. Ze zijn vooral blij zijn met de transfers van Luuk de Jong en Walter Benítez. “Er staat wel iemand in het doel nu. Hij straalt vertrouwen uit.”

Alleen achterin kent PSV nog wat vraagtekens. “Daar ben ik nog niet zo tevreden over. Het staat nog niet als een huis, maar er zijn er een paar geblesseerd natuurlijk. Als Ramalho en Mauro Júnior straks weer fit zijn dan hebben we een geweldig elftal”, aldus Willy en René. “En dan hoeft er ook niemand meer bij te komen. Het geld wat nog over is, kan dan in het spaarpotje.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.