PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV zal maximaal gaan tegen Ajax en AS Monaco’

PSV-trainer Ruud van Nistelrooy is niet van plan om op halve kracht aan te treden tegen Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Drie dagen later spelen de Eindhovenaren namelijk tegen AS Monaco in de voorronde van de Champions League.

“Wij benaderen elke wedstrijd maximaal. Natuurlijk kijken we ook naar de wedstrijden die erna komen, maar we weten ook hoe serieus die wedstrijd is voor ons, zeer serieus”, zegt Van Nistelrooij voor de camera van ESPN over het Johan Cruijff Schaal-duel met de rivaal.

Met wie PSV gaat starten tegen Ajax is desondanks nog even afwachten. Van Nistelrooij zal de komende dagen zijn opties bekijken. “We gaan alles op een hoop gooien en kijken hoe iedereen uit deze wedstrijd (tegen Real Betis) is gekomen. We kijken naar de jongens die eventueel nog kunnen aanhaken. En dan plannen we de komende weken richting Ajax, AS Monaco, de competitiestart tegen FC Emmen en de terugwedstijd tegen Monaco. Het zijn vier wedstrijden die we kunnen plannen met de fitheid van de spelers en de manier van spelen ten opzichte van de tegenstanders. Maar we gaan elke wedstrijd maximaal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.